Johannes Leo

OM MIG & MIN RESA

Jag är en multi-instrumentalist, sound healer, holistisk röstterapeut, kompositör, skådespelare och djupdykare i livets magi.


Mitt hjärta brinner för att skapa mer medvetenhet kring ljudens & röstens helande kraft och fullständigt älskar att att bjuda in andra till att utforska och fördjupa relationen med sig själva och sin röster.


Vad som driver mig i livet är sökandet efter den sanna essensen av mig själv och mitt unika kreativa uttryck. Det har tagit mig på en resa genom skådespelar-yrket, som låtskrivare och kompositör, för att under de senare åren spendera mycket tid med att utforska min inre värld, kultivera själv-kärlek, förkroppsliga ett tillstånd av mer närvaro i mina dagar och följa mitt hjärtas väg.


Jag har fått möta delar av mig som legat i vägen för att leva ut min sanning, våga ta plats och fullhjärtat kunna dela mina gåvor till världen. Röstarbete har varit en viktig nyckel för mig i processen av att släppa taget om dessa och mitt växande som människa. Nu vill jag dela mina insikter så att så många som möjligt ska få chansen att kunna hitta den här nyckeln inom sig själva!


Min kärlek till ljud började vid pianot som 11-åring. Jag insåg redan då hur pianots toner kunde påverka hela min inre värld och hur jag kunde komma i kontakt med mina känslor och få uttryck för dem genom att spela. Jag tyckte redan då om att spela för familj och vänner, och märkte hur musiken fick dem att slappna av och gjorde att de landade i sig själva. Idag har många nya instrument hittat in i mitt liv, men kärnan jag hade som 11-åring är exakt den samma. Kärleken och fascinationen för ljudets helande kraft.

UTBILDNINGAR (Inom ljud och röst)

  • Sound healer trainingHarmonic Sounds i Spanien - 2 veckors intensivkurs okt 2021
  • Holistic Voice Therapy - för Grupper och individuellt på The British Academy of Sound Therapy - 2 årig utbildning 2020-2021
  • KompositionMusikhögskolan Ingesund - 1 år 2018-2019 
  • KompositionÖsterlens folkhögskola - 1 år 2017-2018
  • SkådespelarlinjenKatrinebergs folkhögskola - 2 år 2011-2013

”Johannes Leo håller ett varmt, tillåtande och tryggt space och jobbar på ett mycket inkännande sätt. Hans passion och glädje i det han gör skiner verkligen igenom och gör det enkelt att släppa taget och hänge sig fullt ut!”

Vill du boka en session med mig, eller samarbeta på något sätt?


Hör av dig!